Toimitustavat ja -hinnat
Verkkokauppamme palvelee ja ilahduttaa Minnan värikkäillä tuotteilla kotiin tai lahjan saajan luo Postin välityksellä joko kirjeenä tai pakettina tuotteesta riippuen kiinteällä 5 euron toimituskululla.

Maksuttoman toimituksen raja on 200 euron ostosumma (valitse maksuton toimitus kassalla). 

Voit valita myös maksuttoman noudon Kuopion kauppahallista myymälän aukioloaikoina.

Maksutavat
Voit maksaa ostoksesi etukäteismaksuna laskulla tai verkkopankin kautta (myös Visa ja Mastercard).

Valitessasi maksutavaksi laskun, saat sen pdf-muodossa heti tilauksen jälkeen, ja lähetämme tuotteet maksusuorituksen siirryttyä tilillemme. Varaamme tuotteita viiden päivän ajan. Ilmoitathan, mikäli maksusuoritus viivästyy ja haluat pitää tuotteen edelleen varattuna.

Verkkopankkimaksuissa pääset tekemään maksusuorituksen välittömästi omasta verkkopankistasi. Palveluntarjoajamme on Checkout Finland Oy. Erilliset maksutapaohjeet löydät tältä samalta sivulta.

Vaihto- ja palautusoikeus
Voi harmi, mutta aina ei voi onnistua kerralla! Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon, väriin tai tuotteeseen lähettämällä saamasi tuotteen myyntikelpoisena ja käyttämättömänä takaisin meille. Lähetys tulee tehdä 14 päivän kuluessa alkaen lähetyksen vastaanottamisesta. Palautus on maksutonta yli 200 euron ostoissa.

Palautusosoite: Minna Suuronen Oy, Peräniityntie 4, 71480 Kurkimäki.

Reklamaatiot
Minnan tuotteet on valmistettu ammatillisella ylpeydellä ja tarkkuudella Kuopiossa, mutta jos huomaat jotakin poikkeavaa, ota välittömästi yhteyttä Minnaan. Tuotteen lähetys takaisin on reklamaatiotilanteissa maksutonta.

Näkyvät postipaketin vauriot tulee ilmoittaa välittömästi jakelijalle!

Toimitusaika 
Laitamme tilauksen Posti-Kustin kuormaan normaalisti noin 1-5 arkipäivän kuluessa, mikäli tuote löytyy varastosta. Pidemmästä toimitusajasta ilmoitamme erikseen. 

Henkilötietolauseke
Vastaamme siitä, ettei meille luovuttamiasi henkilötietoja käytetä yrityksemme ulkopuolella. Halutessasi voit milloin tahansa pyytää tiedot nähtäväksesi. Tarkempi rekisteriseloste löytyy tältä samalta sivulta. 

Minnaset-heimo
Liittymällä Minnaset-heimoon, saat sähköpostiisi tarjouksia ja tietoja tapahtumistamme. Liittymislomake löytyy täältä!

Checkout Finland Oy:n maksutapaohjeet:
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.